Online lezen
Gaslicht.com
Ben
De onafhankelijke energievergelijker
Energierekening 2019: het kabinet zit ernaast
Staatssecretaris Mona Keijzer noemde de berekeningen voor een hogere energierekening van Gaslicht.com 'Bangmakerij'. Halverwege februari kwam het CBS echter tot dezelfde conclusie als Gaslicht.com eind vorig jaar. Hoe kon dit gebeuren? Wij hebben alle gebeurtenissen voor u op een rij gezet. Wilt u alsnog flink besparen op uw energierekening, ga dan direct naar onze vergelijker!

 

Top 5 goedkoopste energiepakketten

verwacht voordeel:
€ 347

welkomstpremie:
€ 265

verwacht voordeel:
€ 343

welkomstpremie:

€ 160

verwacht voordeel:
€ 342

welkomstpremie:
€ 165

 

verwacht voordeel:
€ 341

welkomstpremie:
€ 225

verwacht voordeel:
€ 340

welkomstpremie:
€ 230

 
 
Termijnbedrag energie verhogen?
De energierekening stijgt dit jaar voor een gemiddeld huishouden met 334 euro. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor uw maandelijkse rekening, Is het verstandig om uw termijnbedrag voor energie te verhogen? 
 
Gaslicht.com doet niet aan colportage
De laatste weken verschijnen er steeds meer berichten in het nieuws over opdringerige verkopers. Gaslicht.com doet niet aan verkoop aan de deur of telefonische verkoop. Wel bieden wij onafhankelijk advies.

Effect klimaatakkoord op uw rekening
De maatregelen in het klimaatakkoord zijn niet voldoende om de klimaatdoelen te behalen volgens het PBL en het CPB. Er zal opnieuw gekeken worden hoe dit behaald kan worden, maar wie gaat dit betalen?
 

Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Nieuwe abonnementen KPN, Vodafone & T-Mobile
Een opvallende wijziging in de abonnementen is de verhoging van het aantal MB's voor hetzelfde geld. Benieuwd wat dit inhoudt? Vergelijk snel en zie welke invloed het heeft op uw nieuwe abonnement!
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel uw ervaringen met ons
Whatsapp   Twitter   Facebook   Youtube
Servicedesk: 0342 - 411 350