Online lezen
Gaslicht.com
Ben
De onafhankelijke energievergelijker
Energierekening 2020: omhoog of omlaag?
Verwarring alom over de energierekening! De afgelopen dagen verscheen tegenstrijdig nieuws over de energieprijzen. Stijgt of daalt de rekening in 2020? Gelukkig heeft Gaslicht.com alle feiten helder voor u op een rijtje gezet. Direct het effect zien van de dalende energiebelasting in 2020? Vergelijk op basis van uw verbruik en bespaar gemiddeld 362 euro!

Top 3 goedkoopste energiepakketten

1

verwacht voordeel:

€ 362,47 


welkomstpremie:

€ 180,00 

 

2

verwacht voordeel:

€ 354,62 


welkomstpremie:

€ 276,00 

 

3

verwacht voordeel:

€ 349,45 


welkomstpremie:

€ 240,00 

 
 
Gaslicht.com Website van het Jaar
We zijn ontzettend trots en blij! Gaslicht.com is benoemd tot beste én populairste website in de categorie energie. Graag willen we al onze fans bedanken voor het stemmen!
 
Gaslicht.com onderzoek: energieprijzen door de jaren heen
Bij Gaslicht.com houden we de energieprijzen nauwkeurig in de gaten en zetten we jaarlijks de belangrijkste cijfers op een rij. Benieuwd wat voor soort contract u moet kiezen? En hoe u geld blijft besparen?

Bespaar op uw gasverbruik met een warmtepomp [advertorial]
Bespaar tot 50% op uw gasverbruik met een Elga hybride warmtepomp. Meewerken aan verduurzaming en besparen op uw energiekosten? Check de Remeha blog en bereken de besparing voor uw woonsituatie.
 

Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Vergelijk nu uw zorgpremie!
Veel zorgverzekeraars verhogen hun premies voor 2020. Door over te stappen kunt u veel geld besparen. Onze zustersite Poliswijzer.nl wordt beoordeeld met een 9.6, stap vertrouwd over van zorgverzekering via Poliswijzer.nl. Onze experts staan 7 dagen per week voor u klaar.
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel uw ervaringen met ons
Whatsapp   Twitter   Facebook   Youtube
Servicedesk: 0342 - 411 350