Online lezen
Gaslicht.com
Ben
De onafhankelijke energievergelijker
Prinsjesdag: daalt de energierekening opnieuw?
Op 15 september is het zover: Prinsjesdag 2020. Vorig jaar heeft het kabinet ervoor gezorgd dat de energierekening met gemiddeld 100 euro is gedaald ten opzichte van het jaar daarvoor. Zal de energierekening in 2021 verder omlaag gaan? Gaslicht.com heeft het voor u uitgezocht. Gepland is dat de energiebelasting op gas weer omhoog gaat. Direct overstappen? Vergelijk op basis van uw verbruik en bespaar tot 339 euro.

 
Website van het Jaar: Stem nu!
De verkiezing voor Website van het Jaar is in volle gang en Gaslicht.com is wederom genomineerd! Deze keer in de categorie vergelijking. Hier zijn we erg trots op, maar om te winnen hebben we uw stem hard nodig! Stem op Gaslicht.com en maak bovendien kans op mooie prijzen.
 

Top 3 goedkoopste energiepakketten

1 

verwacht voordeel:

€ 339,14


welkomstpremie:

€ 200,00 

 

2

verwacht voordeel:

€ 327,15 


welkomstpremie:

€ 251,00

 

3

verwacht voordeel:

€ 299,73


welkomstpremie:

€ 135,00 

 
Energieverkopers aan de deur?
Veel mensen vinden het lastig om energieverkopers aan de deur te woord te staan. Ze hebben een vlotte babbel, echter heeft dit vaak een duur meerjarig contract tot gevolg. Wij hebben de oplossing. Vraag de gratis Gaslicht.com deursticker aan en wordt niet meer lastig gevallen door deurverkopers!

Ongewild energiecontract afgesloten
Onze energie-experts horen het nog steeds: mensen die de dupe zijn van oneerlijke verkooppraktijken via de telefoon of aan de deur. In plaats van vrijblijvende informatie is er een ongewenst energiecontract afgesloten. Benieuwd wat u kunt doen om een ongewenst contract te voorkomen?
 

Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Poliswekker: Zorgpremies 2021
Op 12 november zijn de zorgpremies voor 2021 bekend, onze zustersite Poliswijzer.nl volgt dit op de voet. Wilt u er als eerste aan herinnerd worden dat u kunt overstappen van zorgverzekering? Meld u dan nu aan voor de Poliswekker!
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel uw ervaringen met ons
Whatsapp   Twitter   Facebook   Youtube
Servicedesk: 0342 - 411 350